Avoimet työpaikat

Haemme Lumi Dental Hammalääkäri Porin klinikalle

HAMMASLÄÄKÄRIÄ

Me Lumi Dental Hammaslääkäri-klinikoilla haluamme saada asiakkaamme tuntemaan, että hän on saanut rahalleen parhaan mahdollisen vastineen – sekä asiakaskokemuksen että hoidon lopputuloksen suhteen. Siinä avainasemassa olet sinä, arvoisa hammaslääkäri.

Tällä hetkellä haemme Porin klinikallemme hammaslääkäriä. Työpäivät ja työajat on sovittavissa joustavasti tarpeidesi mukaan, mutta toivomme halukkuutta iltaisin tai lauantaisin työskentelyyn, tarvittaessa. Klinikka auttaa asiakasvirran ylläpitämisessä, joten olemassa oleva asiakaskanta ei ole välttämättömyys, muttei myöskään haitta.

Voit olla jo kokenut hammaslääkäri tai vasta aloitteleva suun terveyden ammattinen, meille tärkeimmät ominaisuutesi ovat hyvät vuorovaikutustaidot, asiakaslähtöisyys ja tiimityöskentelytaidot. Lumi Dental Hammaslääkärit tarjoavat sinulle kattavaa koulutusta ja tukea esimerkiksi ohjuri-implantointiin tai Lumiliner-kalvo-oikomishoitoihin liittyen – kanssamme sinulla on mahdollisuus laajentaa ja kehittää omaa ammattiosaamistasi seuraavalle tasolle.

Lisätietoja työpaikasta sinulle kertoo:
Jukka Kuosmanen
jukka.kuosmanen@lumidental.com
p. 040 086 6567

Lumi Dental Oy perustettiin vuonna 2015 tarjoamaan edullinen vaihtoehto perinteisille protetiikan toimittajille suomalaisten suiden korjausvelan hoitamiseksi. Sittemmin yritys on laajentanut palveluitaan esimerkiksi implanttiosien, skannereiden ja oikomiskalvojen toimittajaksi. Yrityksemme aito missio on perustamisesta lähtien ollut hammashoidon palvelutarjonnan merkittävä parantaminen, suomalaisten suun terveyden nostaminen uudelle tasolle ja hammashoidon hintojen kohtuullistaminen.

Tervetuloa osaksi Porin mutkattominta hymyhuoltamoa!