Avoimet työpaikat

Hammaslääkäri 30-vuoden kokemuksella, yrittäjä ja toimitusjohtaja Janne Aaltonen (vas.) ja hammaslääkäri Joel Kuusikoski.

Haemme Lumi Dental Hammaslääkäri Varkauden klinikalle

HAMMASLÄÄKÄRIÄ

Maan mainio hammaslääkärimme Joel muuttaa pois paikkakunnalta tulevana syksynä ja klinikkamme henkilöstöön jää ammattilaisen kokoinen aukko. Etsimme nyt tuon aukon paikkaajaa - oletkohan se sinä?

Me Lumi Dental Hammaslääkäri-klinikoilla haluamme saada asiakkaamme tuntemaan, että hän on saanut rahalleen parhaan mahdollisen vastineen – sekä asiakaskokemuksen että hoidon lopputuloksen suhteen. Siinä avainasemassa olet juuri sinä, etsimämme hammaslääkäri.

Voit olla jo kokenut konkari tai vasta aloitteleva suun terveyden ammattilainen, meille tärkeimmät ominaisuutesi ovat innokkuus, hyvät vuorovaikutustaidot, asiakaslähtöisyys ja tiimityöskentelytaidot.

Mitä hammaslääkärinä olemiseen tulee, kukaanhan ei ole seppä syntyessään. Vastavalmistunut hammaslääkäri tarvitsee tukea ja ohjausta kokeneemmalta ammattilaiselta, joka taas saa uusia ideoita ja kosketuksen alansa uusimpiin tuuliin tuoreen ammattilaisen kautta. Meillä vanha kollegakin oppii siis uusia temppuja ja ammatillinen vuorovaikutus toimii molempiin suuntiin, kannustaen ja kehittäen, aina tiimin ja asiakkaan parhaaksi.

Työpäivät ja työajat on sovittavissa joustavasti tarpeidesi mukaan. Klinikka auttaa asiakasvirran ylläpitämisessä, joten olemassa oleva asiakaskanta ei ole välttämättömyys, muttei myöskään haitta.

Tarjoamme sinulle

  • kattavaa koulutusta ja tukea implantointiin
  • koulutuksen Cerec-menetelmän käyttöön
  • Lumiliner-kalvo-oikomishoidon koulutuksen
  • Digitaaliset työmenetelmät
  • Rennon työyhteisön
  • Asunnon tarvittaessa

Lumi Dentalin kanssa sinulla on mahdollisuus laajentaa ja kehittää omaa ammattiosaamistasi ja opintopolkuasi seuraavalle tasolle ja sen yli.

Lisätietoja työpaikasta sinulle kertoo:
Janne Aaltonen
varkaudenhammaskolmio@gmail.com
p. 040 508 3834

Tutustu tulevaan työyhteisöösi.

Lumi Dental Oy perustettiin vuonna 2015 tarjoamaan edullinen vaihtoehto perinteisille protetiikan toimittajille suomalaisten suiden korjausvelan hoitamiseksi. Sittemmin yritys on laajentanut palveluitaan esimerkiksi implanttiosien, skannereiden ja oikomiskalvojen toimittajaksi. Yrityksemme aito missio on perustamisesta lähtien ollut hammashoidon palvelutarjonnan merkittävä parantaminen, suomalaisten suun terveyden nostaminen uudelle tasolle ja hammashoidon hintojen kohtuullistaminen.

Tervetuloa osaksi Varkauden mutkattominta hymyhuoltamoa!