fbpx

CE-merkintä ja Avainlippu-merkki Lumi Dentalin suu-nenäsuojaimille

Varkaudessa Lumi Medical-tuotenimen alla suu-nenäsuojaimia valmistava Lumi Dental on aloittanut CE-merkinnän käytön tuotteissaan, eli tuote on rekisteröity Fimealle laiteluokka I lääkinnällisenä laitteena. CE-merkintä tuotteessa osoittaa, että valmistettavat suu-nenäsuojaimet täyttävät niitä koskevien EU:n direktiivien vaatimukset sekä laadun että tuotantoprosessien osalta. CE-merkintä mahdollistaa kotimaisten suu-nenäsuojainten tarjoamisen muun muassa Huoltovarmuuskeskukselle ja sairaanhoitopiireille.

Suu-nenäsuojaimiin valitut laadukkaat materiaalit on testattu erinomaisin tuloksin akkreditoidussa HYGCEN -laboratoriossa Itävallassa standardin EN 14683:2019 Type II mukaisesti. Tuotteen testeissä mitattu BFE (bakteerisuodatusteho) on korkea 99,87%.

Lumi Dentalin suu-nenäsuojaimille on myönnetty syyskuun alussa suomalaisesta työstä ja tuotteen kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.

5000 suu-nenäsuojaimen jakokampanja Varkauden Prismassa

Lumi Dental jakaa 2.10. kaikille Varkauden Prisman asiakkaille suu-nenäsuojaimen kaupassa asioinnin ajaksi. Kampanjan tavoitteena on ohjeistaa oikeaoppiseen suojaimen käyttöön ja tarjota kaupunkilaisille yhteisöllinen käyttökokemus, jossa kenenkään ei tarvitse käyttää suojainta yksin. Yritys uskoo, että simuloitu tilanne voi auttaa hälventämään suojaimen käyttöön liittyviä mahdollisia häpeän tai nolouden tunteita.