fbpx

Haemme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja asiantuntevaa hammasteknikkoa

Kasvamme voimakkaasti ja haemme joukkoomme

asiakaspalveluhenkistä ja asiantuntevaa hammasteknikkoa

monipuoliseen työhön Vantaan laboratorioomme. Vastuullasi on laadun varmistus, henkilökunnan kouluttaminen, kansainvälinen yhteistyö ja vierailut tarvittaessa laboratorioissa sekä laboratoriotoiminnan kehittäminen Suomessa ja ulkomailla. Olet keskeinen osa tuotekehitystiimiä.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat erottua alalla asiakaspalveluhenkisyydellä ja haluat  varmistaa erinomaisen laadun. Olet myös vastuuntuntoinen, tavoitteellinen ja siedät painetta aika ajoin.

Arvostamme monipuolista kokemusta eri hammasteknisiltä osa-alueilta, kuten implanttiprotetiikka, oikomiskojeet, purentakiskot, irrotettavat- ja kiinteät proteettisetratkaisut.

Tarjoamme sinulle:

  • keskeisen roolin innovatiivisessa ja kasvavassa hammasprotetiikan palveluyrityksessä
  • hyvät työtilat Vantaan Aviapoliksessa sekä
  • mahdollisuuden edetä uralla kansainvälisessä yrityksessä.

Lumi Dental Oy on 100% suomalaisomisteinen voimakkaasti kasvava hammasprotetiikan palveluyhtiö. Tarjoamme korkealaatuisia protetiikkatuotteita edistyksellisellä palvelulla järkevään hintaan. Palvelemme hammaslääkäriasemia, -ketjuja ja kuntia. Toimimme kansainvälisesti Suomessa, Hong Kongissa ja Kiinassa.

Kuulostaako hyvältä? Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2018 mennessä. Lähetä hakemus osoitteeseen jukka.kuosmanen@lumidental.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Kuosmanen, jukka.kuosmanen@lumidental.com tai puhelimitse +358 400 866 567.