Lumi Dental Hammaslääkäri Pori (SmileStudio)

Varaa aika verkossa

Yhteystiedot

Itäpuisto 12 C
28100 Pori

Puhelin: 0400 800 531
Sähköposti: pori@lumidental.com

HUOM! SmileStudion kauneudenhoidon palveluvalikoima ja ajanvaraus:
Täyteainehoidot kasvoille ja huulille
HydraFacial-kasvohoidot

Info

Kuinka löydän perille?

Sijaitsemme kerrostalon katutasossa, sisäänkäynti on kadun puolella. Tunnistat vastaanottomme Lumi Dentalin logosta. Samoissa tiloissa kanssamme toimii myös Loiste Behind Your Beauty -kauneussalonki.

Soitettuasi summeria, avaamme oven sisältä kauko-ohjaimella. Oven avauksen ääni on aika hiljainen, joten kokeilethan ovea soitettuasi summeria.

Hammasasemamme edessä on maksullisia parkkipaikkoja. Läheltä puistosta löydät sekä ajallisia että 24 h parkkipaikkoja. Jos haluat saapua julkisilla, Kauppatorin bussiyhteydet ovat lähimpänä.

Maksutavat

Meillä voit maksaa käteisellä ja pankki- tai luottokortilla. Tämän lisäksi käytössäsi on kätevä Lumi Dental-rahoitus, jolla maksat sekä Lumiliner-oikomiskalvohoidon että hammasproteetiikkasi kätevästi erissä. Kysy rahoituksesta henkilökunnaltamme!

Asiantuntijamme Sinua varten

Emmi Etolin
Suuhygienisti

Olen syntyperäinen porilainen ja valmistunut suuhygienistiksi vuonna 2014 Turun ammattikorkeakoulusta.

Minulle tärkeää työssäni on asiakaslähtöisyys. Jos sinua jännittää, voit huoletta kertoa sen minulle ennen hoitoa. Pyrin olemaan hellä ja teen työni rauhallisin mutta varmoin ottein, asiakasta kuunnellen. Parasta palautetta onkin, kun asiakas tulee yhä uudelleen vastaanotolleni.

Pia Oksanen
Suuhygienisti

Olen valmistunut suuhygienistiksi Turun Ammattikorkeakoulusta vuonna 2004. Minulle on tärkeää pyrkiä luomaan potilaalle positiivinen hoitokokemus, varsinkin jos taustalla on aiempi hammashoitopelko. Paras kiitos on tyytyväinen potilas.

Laura Rantala
Suuhygienisti

Olen valmistunut suuhygienistiksi Helsingistä helmikuussa 2008 ja työkokemusta suuhygienistinä löytyy jo yli 15 vuoden ajalta. Työssäni pyrin ottamaan huomioon asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet sekä luomaan jokaiselle parhaan mahdollisen hoitokokemuksen.
Tavoitteena terve suu ja iloinen hymy.

Juhani Koskinen
Hammaslääkäri

Olen Helsingistä vuonna 2010 valmistunut hammaslääkäri ja kahden lapsen isä. Minulla on jo vuosien kokemus yksityishammaslääkärinä toimimisesta. Hoidan potilaitani rauhallisella otteella, mutta kuitenkin turhia aikailematta.
Esteettinen hammashoito on lähellä sydäntäni ja viime vuosina olen syventynyt enenemässä määrin mm. hampaiden oikomiseen ja etualueen estetiikan korjaamiseen sekä yhdistelmämuovilla, että keraamisin laminaatein ja kruunuin. Keraamisia töitä onkin tullut tehtyä uran aikana jo useampi tuhat.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni SmileStudioon!