Lumi Dental Hammaslääkäri Rantasalmi

30 vuoden kokemuksella

Yhteystiedot

Kylätie 42 (Kelan talo)
58900 Rantasalmi

Puhelin: 015 643088
Sähköposti: rantasalmi@lumidental.com

Olemme avoinna:
Ma-to 8-16
Pe 8-14

Varatun ajan peruutukset ja muutokset vain puhelimitse.

Info

Kuinka löydän perille?

Hammaslääkäriasema sijaitsee Rantasalmen kylän ytimessä, entisessä Kelan talossa. Parkkipaikkoja löydät heti pihaan ajaessasi rakennuksen päädystä. Sisäänkäynti kulman takana.

Maksutavat

Meillä voit maksaa käteisellä ja pankki- tai luottokortilla. Tämän lisäksi käytössäsi on kätevä Svea-lasku tai Lumi Dental-rahoitus, jolla maksat sekä Lumiliner-oikomiskalvohoidon että hammasproteetiikkasi kätevästi erissä. Kysy rahoituksesta henkilökunnaltamme!

Asiantuntijamme Sinua varten

Janne Aaltonen
Hammaslääkäri, yrittäjä ja toimitusjohtaja

Olen tuottanut 30 vuotta hammashoidon palveluita Etelä- ja Pohjois-Savon alueella, aiemmin Varkauden ja Rantasalmen Hammaskolmion nimen alla. Perushammashoidon lisäksi minulla on 25 vuoden kokemus implanttikirurgiasta ja protetiikasta ja olen perehtynyt uusimpien digitaalisten palveluiden tarjoamiseen vastaanotoillamme.

Potilaiden kokonaisvaltainen huomioon ottaminen suun ja hampaiston ongelmien ratkaisemiseksi on hoitotyössäni oleellisinta.

Motto: Laadulla on merkitystä, ei määrällä.

Anneli Vasko
Vastaava hammashoitaja

Olen nähnyt pitkän työurani aikana monenmoisia hammasrivejä ja asiakkaita. Vahvuuksiini kuuluu kyky työskennellä erilaisten ihmisten ja hampaiston haasteiden parissa. Tärkein tavoitteeni on aina hoitoon tyytyväinen asiakas!