Lumi Dental Hammaslääkäri Varkaus

30 vuoden kokemuksella

Yhteystiedot

Kauppakatu 11
78200 Varkaus

Puhelin: 017 5526378
Sähköposti: varkaus@lumidental.com

Olemme avoinna:
Ma-to 8-16
Pe 8-14

Huom! Varatun ajan peruutukset ja muutokset vain puhelimitse.

Info

Kuinka löydän perille?

Hammaslääkäriasema sijaitsee heti Kauppakadulle kääntyessäsi kadun oikealla puolella. Parkkipaikkoja löydät kadun varresta molemmin puolin, kiekkopysäköinti.

Maksutavat

Meillä voit maksaa käteisellä ja pankki- tai luottokortilla. Tämän lisäksi käytössäsi on kätevä Svea-lasku tai Lumi Dental-rahoitus, jolla maksat sekä Lumiliner-oikomiskalvohoidon että hammasproteetiikkasi kätevästi erissä. Kysy rahoituksesta henkilökunnaltamme!

Asiantuntijamme Sinua varten

Janne Aaltonen
Hammaslääkäri, yrittäjä ja toimitusjohtaja

Olen tuottanut 30 vuotta hammashoidon palveluita Etelä- ja Pohjois-Savon alueella, aiemmin Varkauden ja Rantasalmen Hammaskolmion nimen alla. Perushammashoidon lisäksi minulla on 25 vuoden kokemus implanttikirurgiasta ja protetiikasta ja olen perehtynyt uusimpien digitaalisten palveluiden tarjoamiseen vastaanotoillamme.

Potilaiden kokonaisvaltainen huomioon ottaminen suun ja hampaiston ongelmien ratkaisemiseksi on hoitotyössäni oleellisinta.

Motto: Laadulla on merkitystä, ei määrällä.

Tarja Kolari
Vastaava hammashoitaja (Varkaus)

Omaan pitkän linjan kokemuksen hammashoitotyöstä ja erilaisten asiakkaiden kanssa toimimisesta. Olen ollut mukana Varkauden ja Rantasalmen klinikoiden kehitystyössä yrityksen alkuajoista lähtien.

Riikka Janhunen
Suuhygienisti

Suuhygienistinä roolini suun terveyden edistäjänä ja ylläpitäjänä on tärkeä. Asiantuntevassa hoidossa hampaasi loistavat aina puhtauttaan, ja kaupan päälle saat aina hyvät ohjeet kotihoitoa varten. Hampaiston kuntoa ylläpitävät hoidot ja toimenpiteet suunnitellaan aina huolellisesti asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Anneli Vasko
Vastaava hammashoitaja (Rantasalmi)

Olen nähnyt pitkän työurani aikana monenmoisia hammasrivejä ja asiakkaita. Vahvuuksiini kuuluu kyky työskennellä erilaisten ihmisten ja hampaiston haasteiden parissa. Tärkein tavoitteeni on aina hoitoon tyytyväinen asiakas!