fbpx
 
lumi-protetiikka

Lumi protetiikka

Lumi Dentalilta saat kaikki kiinteän protetiikan tuotteet, kuten kruunut, sillat, nastapilarit sekä implanttiprotetiikan huippulaatuisena ja järkihintaisena. Tuotteissamme käytämme tutkittuja, kestäviä ja turvallisia materiaaleja, kuten e.max, zirkonia, metallokeramia ja metalli (myös kulta).

Valikoimamme kattaa myös akryyliproteesit sekä rankaproteesit eri materiaaleista. Kaikissa tuotteissamme panostamme markkinoiden parhaaseen hinta-laatusuhteeseen. Siksi Lumi Dental on ylivoimainen valinta.

bego-implantit

BEGO implantit

Laatu, helppokäyttöisyys ja reilu hinnoittelu kuvaavat parhaiten BEGO implantteja. BEGO on 125 vuotta vanha saksalainen perheyritys, joka on valmistanut implantteja jo 25 vuotta. BEGO:n laajasta valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi erilaisiin implanttitöihin.

      

lumi-putty

Lumi putty (tulossa)

Hyvä jäljennös on välttämättömyys laadukkaalle protetiikalle. Tämä käsin sekoitettava jäljennösaine on suunniteltu 1- ja 2-vaiheiseen “putty / wash technique” jäljentämiseen, kaikille kruunu-, silta-, Inlay- ja Onlay-jäljennöksille. LUMI Putty -jäljennösaine valmistetaan Saksassa.

lumi-kruununhiontasetti

Lumi kruununhiontasetti (tulossa)

Innovatiivinen kruununhiontasetti, jossa tilan määrittäminen on helppoa ja näin pääset aina haluttuun seinämävahvuuteen. Lisäksi LUMI kruununhiontasetillä työ sujuu nopeammin ja aikaa säästyy jopa 15 minuuttia. Korkealaatuinen LUMI kruununhiontasetti valmistetaan Puolassa.